Hodnocení obchodu

5,0 66 hodnocení
5
65x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Denisa | 17.9.2021
Velká spokojenost. Můžu jen doporučit.
MR Avatar autora Monika Rosecká | 16.9.2021
Mohu jen doporučit. Šaty krásné a komunikace perfektní. Přeji Vám spoustu dalších spokojených zákazníků.
Avatar autora Hana Železníková | 18.8.2021
Jsem naprosto spokojená, velmi příjemné materiály
P Avatar autora Pavel | 18.8.2021
Super
V Avatar autora Veronika | 15.8.2021
Naprostá spokojenost. Materiál úplně hladí kůži a díky velmi dobře napsaným mírám na webu i perfektně sedí velikost. Recenze většinou nepíšu, ale tyhle šaty si ji zaslouží.
M Avatar autora Mirka | 11.8.2021
Byla to má již několikátá objednávka a jako vždy vše OK. Materiály jsou krásné a Danča i Radim se vždy snaží se vším pomoci a poradit. Doručení je vždy obratem. Prostě vše super.
M Avatar autora Magda | 11.8.2021
Opět jsem nadšená. PD modely jsou všechny taaaak pohodlné a při tom taaak krásné. Ty materiály jsou prostě nenahraditelné a jednoduše miluji tento osobitý styl. Děkuji ❤️
RK Avatar autora Radka Knápek | 10.8.2021
Dančo, Radime, moc děkuji za krásný balík, dárek i ochotu. Picasso je naprosto úžasná, ten materiál je lehčí než vzduch a přitom pevný. Superior Dreams je taky parádní. Těším se na další. Ještě jednou díky
KK Avatar autora Kucerova Katka | 10.8.2021
Halenka aj šatka sú krásne. Komunikácia promptná a doručenie bolo nakoniec o mesiac skôr ako sa predpokladalo, čo ma veľmi potešilo.
AK Avatar autora Anna Kulíková | 10.8.2021
Kaftan je úžasný, krásný, skvělý materiál, zkrácený na mou malou výšku …doporučují
J Avatar autora Jája | 9.8.2021
Jsem velmi spokojená,příjemné vystupování a ochota.Střih sedí,příjemný materiál.Všem obchod vřele doporučuji. Moc děkuji a rozhodně to nebyla má poslední objednávka.
P Avatar autora Paja | 26.7.2021
Mám už od vás několik úžasných věcí a upřímně nevím, kterou bych vyzdvihla jako TOP. Užívám si je všechny. Materiál neskutečně pohodlný, ráda ho nosím nejen v horké dny. Co je nutno zmínit, komunikace a přístup, za mě bezkonkurenční. Děkuji a těším se na další kolekce.
M Avatar autora Marketa | 24.7.2021
Mnohokrát děkuji ! Jsem velmi spokojena jak s produktem tak s vaším přístupem , těším se na další nákup :)
L Avatar autora Lucka | 22.7.2021
Danču s Radimem už sleduji nějaký ten pátek a na začátku května jsem se konečně odhodlala a předobjednala si dlouhé červené šaty Summer dream. Když na konci června dorazily, nádherně zabalené i s malým dárkem, tak jsem byla nadšená. Střih, precizní ušití a ten božííí materiál - prostě SUPER!!! Byla jsem z nich tak nadšená, že jsem si hned doobjednala i zavinovací sukni, která mi přišla předevčírem a opět super :) Děkuji za krásné kousky do šatníku a určitě nezůstanou poslední... rozhodně DOPORUČUJI...
R Avatar autora Radka | 16.7.2021
Od začátku do konce skvělá a okamžitá komunikace. Dalo se domluvit vše, včetně úpravy šatů. Jak už píše někdo přede mnou - nejste číslo objednávky. I když jde o obchod z jednoho konce světa na druhý, domluva je tak snadná jako v pekárně na rohu, kde vás znají roky. A když trochu ze soc. sítí znáte příběh za těmi šaty... Držím palce na Bali, ať se brzy zase všichni zvednete! R. PS: Materiál a kvalita samozřejmě TOP :)
BZ Avatar autora Barbora Zapletalová | 13.7.2021
Koupila jsem si dlouhé šaty Summer Dream. Jsem maximálně spokojená jak s materiálem, tak s kvalitou propracování šatů. Střih je velmi pěkný, šaty jsou lehké jako vánek a v horkém letním počasí se krásně nosí. Dělají mi velkou radost a obchodu přeji spoustu dalších spkojených a nadšených zákazníků. Ať se vám daří! :)
Avatar autora N.V. | 7.7.2021
Koupila jsem si krátké šaty SUMMER DREAM - krásná kvalita látky i zpracování, moc velká spokojenost!
K Avatar autora Kristýna | 4.7.2021
Zatím mám od Vás v šatníku dva nádherné originály (šaty a kalhoty) s výběrem šatů jsem si lámala hlavu,tak jsem si napsala o radu.. už jen to, že mi hnedka ti dva úžasní a vstřícní lidé zavolali,mi zlepšilo celý den,najednou si uvědomíte, že nejste jen číslo objednávky, že Daniele a Radimovi záleží na tom,aby zákazník byl maximálně spokojený. Materiály jsou úžasné, vše propracované a s láskou výrobné. Doporučuji všem, co chtějí nosit krásné a originální oblečení, cítit se žensky a podpořit česko-balijské zlaté ručičky :)
LH Avatar autora Libora Hnatkov | 4.7.2021
Úžasné šaty,uzasny materiál a představa,ze šaty byly vyrobeny a odeslány přímo od vás z Bali je nádhera. Děkuji a už se tesim na další kousky. Je vidět,ze do toho dáváte srdce a tím jsou ty věci ještě úplně jiné a nepopsatelne.
A Avatar autora Adriana P | 4.7.2021
Neskutočne krásne nohavice a prišli skôr ako simz počítala síce ich musim trochu skrátiť nakoľko som nižšej postavy ale to je len maličkosť ktorá určite neuberá na kráse spokojnosť nadovšetko a komunikácia na úrovni priateľská takže moc vám fandím a určite budem objednávať aj nabudúce a odporúčam všetkým kto chce mať v šatníku naozaj zaujímavé a pohodlné kúsky.
Nahoru
66 položek celkem