Hodnocení obchodu

5,0 82 hodnocení
5
80x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TV Avatar autora Tereza Vychodilová | 5.12.2021
S černou sportovní podprsenkou jsem velice spokojená! Konečně můžu nosit svoje vysněné Bali. Každý váš kousek je jedinečný a nádherný. Čekám ještě na halenku z vánoční kolekce a už se nemůžu dočkat. Přeji vám spoustu inspirace při tvoření dalších originálních kolekcí a plno spokojených zákazníků :-)
VK Avatar autora Václav Kopet | 5.12.2021
Zakoupil jsem jako dárek a tedy pravé hodnocení teprve přijde. Za sebe mohu vyjádřit velkou spokojenost. Krásně a velmi úhledně zabalený balíček dorazil a já se těším na den D. Děkuji. Vašek
EH Avatar autora Eva Hlaváčková | 2.12.2021
Přišel mi první kousek “Nasravacky” a jsem velice nadšena celkovou prezentaci produktu, od materiálu počínaje a zabalením konče. Proste pecka. Čekám ještě tři kousky a nemůžu se již dočkat, až dorazí. Co se týká komunikace, kdykoliv na můj dotaz jsem dostala odpověď . Jste skveliiii!!! Dekuju a těším se na další kolekci. Eva
V Avatar autora Veronika | 30.11.2021
Danča s Radimem jsou moc milí, na všechno se lze zeptat a na zprávy reagují. K plavkám mi jako bonus přišla super gumička :). Plavky jsou super, jen by se možná hodilo video, jak se hořejšek zavazuje ;), docela mi to zamotalo hlavu :D.
B Avatar autora Barbora | 26.11.2021
Moc děkuji za další nádherný kousek od vás a to manšestrové šaty, jsou jedinečné, jak kvalitou, tak nápadem, přesně takové kousky hledám. Zároveň komunikace s vámi je v dnešní době jako z pohádky. Děkuji a běžím na Black Friday objednat další kousek :-). Mějte se krásně a ať se vám daří.
M Avatar autora Maria | 25.11.2021
Objednala som si šaty BOHO a musím povedat, že kvalita má prekvapila. Áno čítala som recenzie, ale nejako som očakávala lepší štandard. Co sa týka kvality látky a šitia, porovnala by som to s HUSH značkou. Veľmi veľmi pekná práca. Šaty sú prekrásne, aj keď mi pas (šnúrka) sedí vyššie než by bolo pre mna ideálne (väčšinou som veľkosť M) a tým pádom si ich neviem stiahnuť v pase ale troska vyššie :/ Takze pre mna k dokonalosťi chyba akurát možnosť vyberieš viacerých veľkosti, ale chápem že to môže byt náročné z hľadiska “manifacturing costs”. Určite by som vás odporučila. Ďakujem vám.
PF Avatar autora Paradise Dealers Fashion (Administrátor) 26.11.2021
Děkujeme Vám velice za hodnocení Maria a děkujeme i za porovnání. Dává nám to impuls se zase zlepšovat v detailech. V módě je těžké vytvořit střih na každém kusu, který by seděl na 200% všem ženám s různými křivkami a výškou. Ale bereme to v potaz a zkusíme pro příští kolekce zase být o kousek lepší. Děkujeme moc za Vaše doporučení přátelům. Nádherný den na Slovensko.
HS Avatar autora Helena Skořepová | 23.11.2021
Jsem nadšená a nejen z překrásné sukně Cinderella, ale z přístupu Daniely a Radima. Když jsem v objednávce zapomněla vyplnit svoje míry, hned volali a vše jsme doplnili po telefonu. Díky moc za lidskost a ochotu ❤️
EL Avatar autora Eva Lebdušková | 21.11.2021
Každý nákup od Danči,Radima a jejich balijské rodiny,je zážitek.. krásné originální kousky, úžasné materiály a navíc ta přidaná hodnota z toho,že vaším nákupem,který vám dělá radost, uděláte radost i mnoha lidem na Bali. Děkuji a těším se na další krásné kousky
J Avatar autora Jana | 20.11.2021
Pohoda, co na Vás dýchá od začátku do konce. Chcete se jí nechat obklopit navždy. Kéž bych z každého nákupu měla takový pocit.
A Avatar autora Alena | 20.11.2021
Naprosta spokojenost. Prijemne a kvalitni prirodni materialy, slusive strihy a komunikace na jednicku s hvezdickou. Navic vite, kde a jak se vas kousek vyrobil.
LG Avatar autora Lenka Gvuzdová | 18.11.2021
Každý kousek koupený u Paradisedealers je opravdu jedinečný. Počínaje u skvělé komunikace, ale především jsou to vždy nádherné věci ušité z materiálu, který už nechcete sundat. Nápadité a jedinečné střihy, kvalitní zpracování, nikdy nebudete zklamaní :-)
E Avatar autora Erika | 17.11.2021
Ďakujem. Šatičky dorazili. Sú pekné až na ten výstrih:), ale na teplé dni skvelé❤️
LH Avatar autora Lucie Hyšková | 17.10.2021
Jsem moc spokojená, příjemná komunikace, krásný balíček a velka radost z celé objednávky. Brzy se těším na další
RK Avatar autora Radka Knápek | 2.10.2021
Zase nemůžu jinak než pochválit. Šaty karamelky v černém bambusu jsou úplně Boží. Cnostné i neřestné, ostatně i jako ostatní kusy z devítky. Topy jsou úžasné. Zrovna Bossy dneska podzimně zářil v Blavě na akci, Wafle jsem vytáhla hned ten den, co balík došel. A Kiss me, tak jeho čas teprve přijde.
LF Avatar autora Lucie Fraňková | 22.9.2021
Jedním slovem DOKONALOST! Z poslední objednávky jsem naprosto unešená, rozhodně zde neobjednávám naposledy. Výborná komunikace, vše vždy perfektně sedí! Mám toho na srdci tolik, ale kdybych to měla psát, tak tu sedím ještě zítra. Kdo objednal, chápe ;-). Prostě DOPORUČUJI.
RK Avatar autora Radka Knápek | 19.9.2021
Ani nevím kolik objednávek jsem už udělala, vlastně už jinde oblečení ani nekupuju, naprostá spokojenost. Letní kolekce se aktuálně prověřuje v extrémních podmínkách Sahary, a zdá se, že vše drží a sedí jak má, a to tu rozhodně nemáme moderní pračku a občas si prostě ruce musím utřít do oblečení. Sunny kalhoty už prošly městem "naslušno", bordelem v Káhiře, šátkovými obchody, vypadají dobře i pomačkané, zkrátka hodí se do každé situace. Oslňují jak místní, tak "naše" :-) Krtečkovky jsou úplně Boží - na práci, na doma, na výlet, špína na nich moc nedrží a co drží, tak se lehce vypere, slunce je neničí, zadek mi neleze, prostě úžasné. Dovedu si představit, že by mohly být i sexy, ale to tady nebudu zkoušet :-) Sukně, tak to je masterpiece - do opery, do města, do obchodu, všude, pochválilo mi ji už nepočítaně lidí u nás i tady. Domácí eko "bezpečností" šaty - nevím jak jsem tu mohla bez nich roky předtím fungovat :-) Zase nemůžu jinak než pochválit. Barvy drží, švy taky, kvalitní materiály, vypadám v tom dobře, takže za mě super. Děkuju ;-)
D Avatar autora Denisa | 17.9.2021
Velká spokojenost. Můžu jen doporučit.
MR Avatar autora Monika Rosecká | 16.9.2021
Mohu jen doporučit. Šaty krásné a komunikace perfektní. Přeji Vám spoustu dalších spokojených zákazníků.
Avatar autora Hana Železníková | 18.8.2021
Jsem naprosto spokojená, velmi příjemné materiály
P Avatar autora Pavel | 18.8.2021
Super
Nahoru
82 položek celkem