Hodnocení obchodu

5,0 89 hodnocení
5
87x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Sarka | 11.5.2022
Poprve jsem konečně oblekla saty Infinity. Materiál je ideální na léto a diky různým způsobům vázání ma člověk spoustu moznosti noseni a uzpusobi je třeba i slavnostní prilezitosti. Saty jsou trosku volnejsi takze schovají i brisko. Myslim, ze pres leto nebudu nosit nic jineho! Neplanujete jeste jine barvy?
PF Avatar autora Paradise Dealers Fashion (Administrátor) 15.5.2022
děkujeme Šárko za krásnou recenzi, v tuto chvíli další barvy neplánujeme, jelikož už nemáme daný materiál. V tuto chvíli makáme na příští kolekci, která bude opět zcela originální a nebude tam nic z původních designů.
G Avatar autora Gabriela | 19.4.2022
Šaty úžasné. Hezčí než na obrázku!!! Perfektně sedí! Už se těším na léto! Balíček krásně zabalený!!! Všem moc doporučuji!!!
RK Avatar autora Radka Knápek | 30.3.2022
Bambusová teplákovka je krásně měkká, hebká, hřejivá a nápis je naprosto výstižný. Zátěžovým testem už prošla a tak nemůžu jinak než doporučit. Kraťasy Sunny si ještě počkají na to skutečné sunny weather, ale věřím, že budou stejně Boží jako kalhoty Sunny, které už si prošly i peklem minulý rok :o) Moc děkuju za pěknou zásilku plnou úžasných věcí a těším se na další ;o)
LN Avatar autora Lucie Netopilíková | 29.3.2022
Výborný materiál, krásně zabaleno!!
EV Avatar autora Eliška Vidlařová | 13.3.2022
Velice pozitivně hodnotím rychlé dodání skladových věcí, hezké balení I kvalitu zboží. S mini boho červenými šaty jsem naprosto spokojená, naplnily má očekávání v kvalitě látky a střih moc hezky sedí. Volné kalhoty taktéž. Obojí se bude v létě příjemně a pyšně nosit. ;) Děkuji
JB Avatar autora Jana Bunešová | 12.2.2022
Boho šaty (krátké) jsou super... jsem velice spokojená - materiál příjemný. Krásně zabaleno, otevření balíčku jsem si užila. Děkuji, a ať se daří :-)
ZR Avatar autora Zuzana Rohelová | 20.12.2021
Boho šaty jsou ve skutečnosti ještě krásnější než na fotce, jsem nadšena, skvěle sedí a materiál je jako polibek motýla :-) jsem ráda, že jsem se konečně odhodlala k jejich nákupu.
TV Avatar autora Tereza Vychodilová | 5.12.2021
S černou sportovní podprsenkou jsem velice spokojená! Konečně můžu nosit svoje vysněné Bali. Každý váš kousek je jedinečný a nádherný. Čekám ještě na halenku z vánoční kolekce a už se nemůžu dočkat. Přeji vám spoustu inspirace při tvoření dalších originálních kolekcí a plno spokojených zákazníků :-)
VK Avatar autora Václav Kopet | 5.12.2021
Zakoupil jsem jako dárek a tedy pravé hodnocení teprve přijde. Za sebe mohu vyjádřit velkou spokojenost. Krásně a velmi úhledně zabalený balíček dorazil a já se těším na den D. Děkuji. Vašek
EH Avatar autora Eva Hlaváčková | 2.12.2021
Přišel mi první kousek “Nasravacky” a jsem velice nadšena celkovou prezentaci produktu, od materiálu počínaje a zabalením konče. Proste pecka. Čekám ještě tři kousky a nemůžu se již dočkat, až dorazí. Co se týká komunikace, kdykoliv na můj dotaz jsem dostala odpověď . Jste skveliiii!!! Dekuju a těším se na další kolekci. Eva
V Avatar autora Veronika | 30.11.2021
Danča s Radimem jsou moc milí, na všechno se lze zeptat a na zprávy reagují. K plavkám mi jako bonus přišla super gumička :). Plavky jsou super, jen by se možná hodilo video, jak se hořejšek zavazuje ;), docela mi to zamotalo hlavu :D.
B Avatar autora Barbora | 26.11.2021
Moc děkuji za další nádherný kousek od vás a to manšestrové šaty, jsou jedinečné, jak kvalitou, tak nápadem, přesně takové kousky hledám. Zároveň komunikace s vámi je v dnešní době jako z pohádky. Děkuji a běžím na Black Friday objednat další kousek :-). Mějte se krásně a ať se vám daří.
M Avatar autora Maria | 25.11.2021
Objednala som si šaty BOHO a musím povedat, že kvalita má prekvapila. Áno čítala som recenzie, ale nejako som očakávala lepší štandard. Co sa týka kvality látky a šitia, porovnala by som to s HUSH značkou. Veľmi veľmi pekná práca. Šaty sú prekrásne, aj keď mi pas (šnúrka) sedí vyššie než by bolo pre mna ideálne (väčšinou som veľkosť M) a tým pádom si ich neviem stiahnuť v pase ale troska vyššie :/ Takze pre mna k dokonalosťi chyba akurát možnosť vyberieš viacerých veľkosti, ale chápem že to môže byt náročné z hľadiska “manifacturing costs”. Určite by som vás odporučila. Ďakujem vám.
PF Avatar autora Paradise Dealers Fashion (Administrátor) 26.11.2021
Děkujeme Vám velice za hodnocení Maria a děkujeme i za porovnání. Dává nám to impuls se zase zlepšovat v detailech. V módě je těžké vytvořit střih na každém kusu, který by seděl na 200% všem ženám s různými křivkami a výškou. Ale bereme to v potaz a zkusíme pro příští kolekce zase být o kousek lepší. Děkujeme moc za Vaše doporučení přátelům. Nádherný den na Slovensko.
HS Avatar autora Helena Skořepová | 23.11.2021
Jsem nadšená a nejen z překrásné sukně Cinderella, ale z přístupu Daniely a Radima. Když jsem v objednávce zapomněla vyplnit svoje míry, hned volali a vše jsme doplnili po telefonu. Díky moc za lidskost a ochotu ❤️
EL Avatar autora Eva Lebdušková | 21.11.2021
Každý nákup od Danči,Radima a jejich balijské rodiny,je zážitek.. krásné originální kousky, úžasné materiály a navíc ta přidaná hodnota z toho,že vaším nákupem,který vám dělá radost, uděláte radost i mnoha lidem na Bali. Děkuji a těším se na další krásné kousky
J Avatar autora Jana | 20.11.2021
Pohoda, co na Vás dýchá od začátku do konce. Chcete se jí nechat obklopit navždy. Kéž bych z každého nákupu měla takový pocit.
A Avatar autora Alena | 20.11.2021
Naprosta spokojenost. Prijemne a kvalitni prirodni materialy, slusive strihy a komunikace na jednicku s hvezdickou. Navic vite, kde a jak se vas kousek vyrobil.
LG Avatar autora Lenka Gvuzdová | 18.11.2021
Každý kousek koupený u Paradisedealers je opravdu jedinečný. Počínaje u skvělé komunikace, ale především jsou to vždy nádherné věci ušité z materiálu, který už nechcete sundat. Nápadité a jedinečné střihy, kvalitní zpracování, nikdy nebudete zklamaní :-)
E Avatar autora Erika | 17.11.2021
Ďakujem. Šatičky dorazili. Sú pekné až na ten výstrih:), ale na teplé dni skvelé❤️
LH Avatar autora Lucie Hyšková | 17.10.2021
Jsem moc spokojená, příjemná komunikace, krásný balíček a velka radost z celé objednávky. Brzy se těším na další
Nahoru
89 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení