Hodnocení obchodu

5,0 70 hodnocení
5
69x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora N.V. | 7.7.2021
Koupila jsem si krátké šaty SUMMER DREAM - krásná kvalita látky i zpracování, moc velká spokojenost!
K Avatar autora Kristýna | 4.7.2021
Zatím mám od Vás v šatníku dva nádherné originály (šaty a kalhoty) s výběrem šatů jsem si lámala hlavu,tak jsem si napsala o radu.. už jen to, že mi hnedka ti dva úžasní a vstřícní lidé zavolali,mi zlepšilo celý den,najednou si uvědomíte, že nejste jen číslo objednávky, že Daniele a Radimovi záleží na tom,aby zákazník byl maximálně spokojený. Materiály jsou úžasné, vše propracované a s láskou výrobné. Doporučuji všem, co chtějí nosit krásné a originální oblečení, cítit se žensky a podpořit česko-balijské zlaté ručičky :)
LH Avatar autora Libora Hnatkov | 4.7.2021
Úžasné šaty,uzasny materiál a představa,ze šaty byly vyrobeny a odeslány přímo od vás z Bali je nádhera. Děkuji a už se tesim na další kousky. Je vidět,ze do toho dáváte srdce a tím jsou ty věci ještě úplně jiné a nepopsatelne.
A Avatar autora Adriana P | 4.7.2021
Neskutočne krásne nohavice a prišli skôr ako simz počítala síce ich musim trochu skrátiť nakoľko som nižšej postavy ale to je len maličkosť ktorá určite neuberá na kráse spokojnosť nadovšetko a komunikácia na úrovni priateľská takže moc vám fandím a určite budem objednávať aj nabudúce a odporúčam všetkým kto chce mať v šatníku naozaj zaujímavé a pohodlné kúsky.
A Avatar autora Andrea H | 4.7.2021
Naprostá spokojenost. Doporučuji všem, kteří chtějí mít originální kousek, který krásně sedí. Šaty jsou nádherné!! I dárek gumička do vlasů, kterou mi hned zabavila dcera. Děkuji mnohokrát. Jste úžasní. Těším se na další šatičky.
LH Avatar autora Lucie Hamouzová | 4.7.2021
Sukně je naprosto dokonalá. Překrásné barvy a nádherný materiál. Už ji mám zabalenou v kufru spolu s dalšími úžasnými kousky od Daniely na dovolenou. Dekuji Vám oběma, jste skvělí.
K Avatar autora Kamila | 4.7.2021
Šaty jsou nádherné, velikost sedí. Oceňuji osobní přístup!
RP Avatar autora Renata Pekárková | 3.7.2021
Naprostá spokojenost... Osobní přístup, rychlost, kvalita zboží, nemám slov ❤
MZ Avatar autora Mirka Zelená | 27.6.2021
Vše proběhlo rychle a s maximální spokojeností!
Avatar autora Markéta Šedivá | 22.6.2021
Radim s Dančou jsou úžasní, vstřícní a jejich souznění je znát i v každém kousku oblečení. Fandím vám ve všem,co děláte a oblečení,co od vás mám je jednoduše geniální. Doporučuji ❤
T Avatar autora Tereza | 7.6.2021
Velmi milí a ve všech ohledech vstřícní. Komunikace dokonalá a kvalita oblečení naprosto odpovídá ceně. Všem, co chtějí vypadat skvěle naprosto doporučuji :)
H Avatar autora Hanka L. | 7.6.2021
Veliká spokojenost. Šaty nádherné, jednání příjemné. Většinu recenze nepíšu, ale tohle je taková paráda, že to napsat musím :-)
RS Avatar autora Renata Szepeova | 7.6.2021
Všetko fungovalo na 100%. Ďakujem
VK Avatar autora Veronika Kubecová | 7.6.2021
Mohu všem doporučit, jste senzační ve všem. Komunikace mě doslova dostala a všem to vyprávím :-) . A samozřejmě výrobky jsou nádherné a kvalitně ušité. Dcera si šaty nemůže vynachválit a moje vesta (když do ní ještě trochu zhubnu), bude parádní a praktická. Moc děkuji a zdravím na Bali.
Š Avatar autora S. Šimoníček | 5.6.2021
Materiál, výrobek i jednání super. Doporučuji a děkuji
RK Avatar autora Radka Knápek | 3.6.2021
Dnes dorazila moje várka ze 6. kolekce. Naprosto úžasné lněné šaty, košile z jemného lnu, krtečkovy kalhotky a maxisukně (tak ta je úplně nejvíc). Pro nakupující: krtečkovy kalhoty byly úplně na přání mimo všechny kolekce a to samé sukně. Takže se nebojte D+R oslovit s individuálními potřebami. D+R: moc děkuji za všechno, měli jste se mnou hodně práce, velice si toho vážím a už se těším jak se v těch věcech budu předvádět :-) Děkuji za krásné dárky, a samozřejmě jsem netrpělivá co bude v dalších kolekcích. 6. kolekce byla zatím úplně, úplně (to slovo ještě nevymysleli, ale taková byla, prostě úplně nejvíc úžasná a hned v závěsu pětka)... ať se daří a držte se ;-)
PF Avatar autora Paradise Dealers Fashion (Administrátor) 4.6.2021
Děkujeme strašně moc. A byla to pro nás radost, nejen práce... nádherný den a děkujeme Vám Radko
PH Avatar autora Petra Hrubá | 20.5.2021
Jsem maximálně spokojená. Nabídka obchodu, rychlost komunikace, vstřícnost, kvalitní materiál, to všechno jsou klady tohoto obchodu. Těším se na další kousky od Vás v mém šatníku.
LB Avatar autora Lucie Buriánková | 19.5.2021
Jste naprosto úžasní. Materiál, střih a kvalitní práce. Perfektní prozákaznický přístup nad rámec standardních služeb. Vřele doporučuji
J Avatar autora Jana | 18.5.2021
TOP-TOP-TOP ❣️❣️ Velmi krásné šaty, materiál i střih, velmi vstřícný a rychlý přístup, velmi profesionální jednání. Vřele doporučuji.
E Avatar autora Evelyn | 18.4.2021
Maximální spokojenost, materiál lehoučký a střih šatiček je velmi sexy, podtrhující ženskost :) Rychlé dodání, mohu jen doporučit. Děkuji:):):)
Nahoru
70 položek celkem